06-25530254 info@groenekalebas.nl

Over de Groene Kalebas

vaste planten, import, retro & interieur

In een voormalige potstal achter de boerderij aan de Westerstraat 2 in Langelo treft u een sfeervolle winkel. Hart van de Groene Kalebas is een ruim aanbod aan vaste planten voor de boerentuin, uit mijn eigen kwekerij. Een deel van de planten komt uit mijn eigen tuin, andere soorten heb ik van enthousiaste collega-tuiniers of van hoveniers gekregen voor hergebruik. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mooie collectie met een grote variatie aan kleuren, bloeiwijze, bloeitijden en hoogtes. De soorten in mijn aanbod zijn over het algemeen trouwe groeiers en ze verdienen een goed plekje in uw tuin!

Naast de collectie planten buiten, vindt u in de winkel een wisselend assortiment producten uit verre streken. Elk product is uniek, gemaakt door lokale handwerkslieden en rechtstreeks bij hen ingekocht. Op dit moment heb ik diverse spullen uit Mali, Roemenië en Oekraine.

In de winkel treft u verder producten aan uit eigen atelier, zoals tassen en slingers. Alles gemaakt met oog voor detail en aandacht voor duurzaamheid.

Tenslotte heeft de Groene Kalebas een uitgebreide collectie retro meubels, vazen, serviesgoed en andere hebbedingen. Leuk om je huis een verrassende twist te geven of om cadeau te doen.

Als eerbetoon aan alles wat groeit en bloeit èn aan ouderwets vakmanschap, heb ik bewust gekozen voor producten waarin je handwerk, hergebruik of duurzaamheid herkent. Ook in de locatie, een voormalige potstal achter de boerderij waarin ik ben opgegroeid, zie je dit terug.